25. 04. 2024 - 19:55
ASPOLUTNO ZASLUŽENO: Nakon što je ‘pokorio’ Seriju A, Inzaghi...
907
Shares
ASPOLUTNO ZASLUŽENO: Nakon što je ‘pokorio’ Seriju A, Inzaghi od Intera dobija na poklon potpis legende Reala

ASPOLUTNO ZASLUŽENO: Nakon što je ‘pokorio’ Seriju A, Inzaghi od Intera dobija na poklon potpis legende Reala

25. 04. 2024 - 19:55
0
Shares

Italijanski stručnjak Simone Inzaghi je sa Interom ove sezone apsolutno dominirao Serijom A i zasluženo se okitio trofejom prvaka Italije.

Inzaghi je i ove sezone dokazao trenerski kalibar koji je nagrađen potpisom novog ugovora, ali i igrački kadar će zbog toga doživjeti dodatno unaprijeđenje nekim sjajnim imenima.

Menadžer novog prvaka na ‘Čizmi’ već ima spreman plan i program za predstojeći ljetni transfer rok, dok njegov saradnik Giuseppe Marotta također priprema izvršenje istih.

Ovog puta će fokus biti na najzvučnijem transferu koji bi u Milanu treba biti realizovan po sada već ustaljenoj praksi bez obeštećenja.

Naime, očekuje se da Nacho Fernandez postane novi defazivac Inzaghijeve momčadi nakon što je postalo jasno kako neće produžiti ugovor sa Real Madridom.

Legenda ‘Kraljeva’ odlučila je u poznim igračkim godinama potražiti izazov van Španije, a Italija se sama po sebi nameće kao idealan izbor za pojedinca njegove dobi.

34-godišnjak je cijelu karijeri proveo pod reflektorima Santiago Bernabeu stadiona i može se pohvaliti podatkom da je u bijelom dresu razne najveće trofej(e) podizao čak 24 puta.

Učitaj još novosti