25. 07. 2015 - 17:51
Bomba iz Beograda: Crvena zvezda želi mladu zvijezdu FK Sarajevo
907
Shares
Bomba iz Beograda: Crvena zvezda želi mladu zvijezdu FK Sarajevo

CIMIROT NA METI

Bomba iz Beograda: Crvena zvezda želi mladu zvijezdu FK Sarajevo

25. 07. 2015 - 17:51
0
Shares

Rukovodstvo Crvene zvezde, predvođeno Zvezdanom Terzićem, pokušaće da ispuni (ne)moguću misiju i u redove srpskog vicešampiona dovede možda i najtalentovanijeg vezistu na Balkanu, člana Sarajeva Gojka Cimirota. 

Sve izvjesniji  odlazak Aleksandra Kovačevića u inostranstvo ostaviće prostor za angažovanje još jednog veziste, a odgovorni sa Marakane sanjaju o igraču koga u Sarajevu već upoređuju sa Miralemom Pjanićem, tvrdi Mozzart sport.

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić nedavno je telefonskim putem uspostavio kontakt sa mladim Hercegovcem i predložio mu selidbu u Beograd. Iako je Cimirot zvezdaš “do koske“ on je Terzića prebacio na menadžersku agenciju koja već nekoliko godina zastupa njegove interese. 

Nema sumnje da bi evenutalno angažovanje Cimirota predstavljalo pravu bombu ljetnjeg prelaznog roka na Marakani, uz svo poštovanje prema Luisu Ibanjezu, Idanu Veredu i Portugalcu Ugu Vijeri. I pored toga što ima legitmnu želju da manevar ojača najboljim igračem bosanske Premijer lige, šanse Crvene zvezde su vrlo, vrlo male. Da ne kažemo nikakve.

Rukovodstvo Sarajeva je svjesno činjenice da u njihovim redovima stasava istinski biser, pa je nedavno odbilo vrlo solidnu ponudu Dinama iz Zagreba tešku 600.000 eura i 20 odsto od naredne ponude. 

Emisari brojni evropskih klubova dolazili su tokom prošle sezone na stadion Koševo kako bi uživo pratili igrački ravoj Gojka Cimirota. Incijalno interesovanje, između ostalih, pokazali su Hamburg i Basel, pa se Sarajlije nadaju da bi za Cimirota mogle da dobiju 1.000.000 eura.

Učitaj još novosti