05. 05. 2024 - 22:31
Sopić nakon teškog poraza: "Kada igrate protiv Dinama..."
907
Shares
Sopić nakon teškog poraza:

Sopić nakon teškog poraza: "Kada igrate protiv Dinama..."

05. 05. 2024 - 22:31
0
Shares

Dinamo je večeras na Rujevici slavio sa 2:1 protiv domaće Rijeke i sada je na korak od nove titule.

Dinamo je u ovaj derbi ušao sa bodom više od večerašnjeg rivala. Poveli su domaći preko Marka Pjace iz penala u 50. minuti, ali je Bruno Petković u 75. zabio golčinu slobodnjaka za 1:1, da bi u 89. minuti trijumf Modrima donio Arber Hoxha.

U Rijeci su jako razočarani, svjesni da su vjerovatno večeras ostali bez titule jer teško da Dinamo može u preostala tri kola da prospe četiri boda prednosti.

"Mogu samo reći da prije svega čestitam Dinamu na pobjedi. To vam je sport. Nemam igračima što zamjeriti. Nažalost, danas su karte bile na Dinamovoj strani, što reći, lopta je okrugla.

Kad igrate protiv Dinama i imate 26-3 omjer udaraca, kad je njihov prvi udarac u okvir gol, kad u prvom poluvremenu imate 13 udaraca... ponosan sam na igrače. Ovo su mladi igrači, trebat će sada s njima puno pričati. Vjerovatno smo danas izgubili prvenstvo, ali i ja i svi u Rijeci smo ponosni na ove dečke", rekao je trener Rijeke Željko Sopić po završetku meča.

Izjavu je dao i strijelac jedinog gola za Rijeku Marko Pjaca.

"Težak poraz prije svega zato što mislim da smo odigrali jednu stvarno dobru utakmicu i dominirali u većini utakmice. Vodili smo 1:0 do 15 minuta prije kraja, izgubiti na ovaj način je dosta teško. Igrali smo stvarno dobru utakmicu, dobro smo stajali na terenu, izašli smo s pravim stavom od prve minute.

Mislim da smo zaslužili više, ali to je sport. Danas nije išlo, oni su pobijedili i to je to. Danas je svima dopušteno biti malo tužan i ljut, sutra smo vjerojatno slobodni, ali od utorka već krećemo s radom, idemo dalje. Moramo pobijediti sve do kraja prvenstva."

Dinamo i Rijeka će odigrati još dva meča u finalu Kupa Hrvatske, što će biti prilika za nove fudbalske ljepotice i nova uzbuđenja, a možda prilika i da Rijeka na kraju ipak osvoji barem jedan trofej, prenosi Sportsport.ba

Učitaj još novosti