25. 08. 2015 - 09:09
Rodgers: Trebalo je da se iz Londona vratimo sa tri boda
907
Shares
Rodgers: Trebalo je da se iz Londona vratimo sa tri boda

Premiership

Rodgers: Trebalo je da se iz Londona vratimo sa tri boda

25. 08. 2015 - 09:09
0
Shares

Menadžer Liverpoola Brendan Rodgers kaže nakon remija sa Arsenalom da je njegova ekipa trebalo da osvoji tri boda i dodao da je tim pokazao da ima dobru osnovu.

“Definitivno smo mogli da postignemo gol i trebalo je da se iz Londona vratimo sa tri boda. Veoma sam zadovoljan kako smo odigrali u prvom poluvremenu, samo ostaje žal što nismo tada postigli gol. Imali smo tada nalete, ali se Petr Čech istakao sjajnim odbranama koje su osujetile naše pokušaje" rekao je Rodgers.

Fudbaleri Arsenala i Liverpoola igrali su na stadionu Emirati u Londonu 0:0, u posljednjoj utakmici trećeg kola Premijer lige. 

Liverpool je bio bolji i konkrentniji u prvom poluvremenu, ali je šuteve Christiana Bentekea, Jamesa Milnera i Roberta Firminha odlično branio Petr Čech. Coutinho pogodio je prečku i stativu. 

Uprkos prvom remiju svoje ekipe, Rodgers je nakon meča bio zadovoljan prikazanom igrom. 

"Zadovoljan sam pogotovo igrom u odbrani, koja pokazuje da imamo dobru osnovu. Bilo je veoma bitno za nas da pokažemo da smo dobro organizovani u zadnjoj liniji. Naš nivo igre raste iz utakmice u utakmicu, a u principu smo odigrali odličnu utakmicu protiv vrhunskog tima", rekao je Rodgers. 

Liverpool je treći na tabeli Premijer lige sa sedam bodova, tri više od devetoplasiranog Arsenala.

Učitaj još novosti