25. 08. 2015 - 09:13
Wenger nezadovoljan napadačima: Moramo da igramo bolje u napadu
907
Shares
Wenger nezadovoljan napadačima: Moramo da igramo bolje u napadu

Liverpool odnio bod sa Emiratesa

Wenger nezadovoljan napadačima: Moramo da igramo bolje u napadu

25. 08. 2015 - 09:13
0
Shares

Menadžer Arsenala Arsene Wenger ocijenio je da je odluka arbitara da poništi gol njegovih fudbalera u prvom poluvremenu utakmice sa Liverpoolom bila prekretnica.

"Stvorili smo šanse u oba poluvremena. Nismo imali sreće u završnici, ali i odluka arbitara da poništi gol (Aarona) Ramseya u prvom poluvremenu je bila s jedne strane odlučujuća. Takvu odluku teško mogu da shvatim jer se lijepo vidjelo da nije bio u ofsajdu", rekao je Wenger.

Fudbaleri Arsenala i Liverpula igrali su na stadionu Emirati u Londonu 0:0, u poslednjoj utakmici trećeg kola Premijer lige. 

"Čeh je odradio veoma dobar posao protiv Liverpoola, odigrao je sjajnu utakmicu. Održao nas je u igri u važnim trenucima. To je ono što očekujete od njega", kazao je Wenger. 

Najbolju priliku za Arsenal koji ni na drugom meču ove sezone na Emiratima nije postigao gol, imao je Alexis Sanchez u drugom poluvremenu, kada je pogodio stativu. 

Londonski klub je do gola mogao i u samom finišu, ali je Simon Mignole odbranio dobar šut iz daljine Alexa Oxlade-Chamberlaina. 

"Borili smo se da postignemo gol i na drugoj utakmici kod kuće, ali nismo imali sreće. Moramo da igramo bolje u napadu, pogotovo u poslednjoj trećini terena našeg protivnika", kazao je Wenger. 

Arsenal je deveti na tabeli Premijer lige sa četiri boda, tri manje od trećeplasiranog Liverpoola.

Učitaj još novosti