23. 07. 2015 - 23:34
MERCATO: Ovo su naj transferi dana
907
Shares
MERCATO: Ovo su naj transferi dana

LUDO NA NOGOMETNOJ PIJACI

MERCATO: Ovo su naj transferi dana

Germanijak.hr
23. 07. 2015 - 23:34
0
Shares

Atletico Madrid je nadomak još jednog pojačanja. Jose Mourinho je potvrdio da je Chelsea prodao Filipe Luisa, ali nije rekao kome. No, poznato je da je Diego Simeone bio uporan u operaciji povratka ovog igrača na Vicente Calderon pa se očekuje da se sutra objavi ovaj transfer. Filipe Luis je jedan od igrača koji je prošle godine skupo plaćen, a mijenja klub već nakon 12 mjeseci. 

Kad smo već kod igrača Chelseaja na odlasku, i danas je javnost zabavljao Mohamed Salah. On bi želio u Romu, transfer je navodno jako blizu, a to je na neki način potvrdio i sam Egipćanin na svom Twitteru.

U ofanzivu kreće i Arsenal. Blizu Emiratesa je Joao Moutinho, a englski mediji pišu i kako je Arsene Wenger jako zainteresiran za Fernanda Llorentea. S ofanzivom, barem ovom u mercatu, ne prestaje Liverpool. Nakon što su doveli Christiana Benteka, sada žele i Lucasa Dignea iz PSG-a.

Aston Villa je odlučila brzo početi s potrošnjom novca kojeg su dobili za Christiana Bentekea. Gotovo pola od 46,5 milijuna eura, koliko su dobili od Liverpoola, planiraju potrošiti na Diega Rolana iz Bordeuxa.

Iz Barcelone bi mogao otići Pedro. O njegovom transferu se priča već duže vremena, a današnja izjava Sergija Busquetsa daje naslutiti da će Pedro ovog ljeta promijeniti sredinu.

U Barceloni gori i mladim igračima. Barcelona B je ispala iz Segunde pa se nekima od njih ne igra u trećoj ligi. Jedan od takvih je i Alen Halilović koji bi mogao na posudbu.

Borussia Dortmund je odlučila dovesti jednog od najboljih mladih belgijskih igrača. Obbi Oulare bi trebao koštati oko 5 milijuna eura.

Što se tiče transfera koji su danas objavljeni, Jefferson Farfan je za 7 milijuna eura napustio Schalke i otišao u Al-Jaziru iz UAE-a. HSV je platio 3 milijuna eura za Michaela Gregoritscha iz Bochuma, a isto je koštao i Niccolo Giannetti koji je iz Spezije prešao u Cagliari. Gotovo 5 milijuna eura Crystal Palace je dao za sada već bivšeg golmana QPR-a Alexa McCarthyja.

Učitaj još novosti