23. 04. 2024 - 14:15
Veselin Vujović brzo napustio klupu Nexea: Moralan čin sa moje...
907
Shares
Veselin Vujović brzo napustio klupu Nexea: Moralan čin sa moje strane je ponuditi ostavku

Veselin Vujović brzo napustio klupu Nexea: Moralan čin sa moje strane je ponuditi ostavku

23. 04. 2024 - 14:15
0
Shares

Veselin Vujović je nakon remija protiv Poreča koji je značajno smanjio šanse Nexea za plasman u finale prvenstva Hrvatske ponudi ostavku koju je klupsko rukovodstvo prihvatilo.

- Očito da šok terapija nije uspjela razdrmati ekipu, najprije smjenom trenera Branka Tamšea, a nakon toga ni ja nisam uspio u ovom kratkom vremenu probuditi ekipu onako kako ja to znam. Ovu odluku sam donio nakon utakmice protiv Poreča koju smo unatoč problemima s povredama morali pobijediti i nakon koje sam izjavio da me je sram i da bih najradije nestao i mislim da je moralan čin s moje strane bilo ponuditi ostavku, rekao je Veselin Vujović, pa dodao:

- Vrlo brzo smo se dogovorili da je to u ovom trenutku najbolja opcija za Nexe. U tijeku je i disciplinski postupak koji vodi Hrvatski rukometni savez protiv mene i vrlo je izvjesno da ću dobiti kaznu od nekoliko utakmica koje ne bih mogao voditi. Upravo je i nekoliko utakmica ostalo do kraja prvenstva kao i završnica Kupa Hrvatske, pa će biti najbolje da ekipu trenira i vodi moj dosadašnji pomoćnik Krešo Ivanković.

Učitaj još novosti