29. 03. 2024 - 12:40
Novinar otkrio šta Modrić mora napraviti za ostanak u Realu:...
907
Shares
Novinar otkrio šta Modrić mora napraviti za ostanak u Realu: Tako će produžiti ugovor

Novinar otkrio šta Modrić mora napraviti za ostanak u Realu: Tako će produžiti ugovor

29. 03. 2024 - 12:40
0
Shares

Situacija oko Luke Modrića i njegovog ugovora s Real Madridom svakodnevno se analizira u španskim medijima. Kapiten hrvatske reprezentacije pod ugovorom je s madridskim velikanom samo do kraja aktualne sezone. I dok jedni pišu i govore o sigurnom odlasku iz kluba u kojem je od 2012., drugi navode mogućnost produženja za dodatnu sezonu.

Tomas Roncero, zamjenik glavnog urednika Asa i novinar čiji profil na Twitteru prati 1.8 miliona ljudi, navodi šta Modrić mora napraviti da bi ostao. Roncero je navijač Reala i obožavatelj Modrića pa je o njemu ranije pisao tekstove u kojima je pozivao klub da produži ugovor svom veznjaku. Nije promijenio mišljenje.Modrić je, podsjetimo, prošle sezone produžio s Realom na jednu godinu nakon što je odbio bogatu ponudu iz Saudijske Arabije. Obećano mu je da će imati priliku svojim igrama izboriti se za mjesto u momčadi i veću minutažu, ali pisalo se i da se on osjeća prevareno jer smatra da dogovor nije ispoštovan. Ima osjećaj da mjesto prečesto predaje mladim igračima u momčadi koja prolazi smjenu generacije, a ne da je preseljen na klupu zbog svojih igara.

"Vjerujem i nadam se da će Modrić sve preokrenuti iako je sad situacija za njega nepovoljna. Bude li Madrid do kraja sezone igrao dobro i Modrić pritom bude imao istaknutu ulogu, mogu vam reći da će mu biti ponuđeno produženje", rekao je Roncero i dodao:

"Bude li mu Real ponudio ostanak, on će ga prihvatiti. Mislim da bi bilo pogrešno pustiti ga da ode, on je i dalje jako važan za momčad."

Učitaj još novosti