01. 08. 2015 - 15:20
Mourinho opet 'pecnuo' Wengera, ali i priznao: Arsenal je...
907
Shares
Mourinho opet 'pecnuo' Wengera, ali i priznao: Arsenal je kandidat za naslov

UOČI SUTRAŠNJEG DUELA

Mourinho opet 'pecnuo' Wengera, ali i priznao: Arsenal je kandidat za naslov

01. 08. 2015 - 15:20
0
Shares

Jose Mourinho još je jednom 'piknuo' Arsena Wengera. Koliko god govori da mu nizovi i klubovi nisu važni, toliko ne propušta priliku nasoliti ranu rivalu iz Arsenala, koji ga nije pobijedio ni u jednom od 13 međusobnih dvoboja.

Uoči nedjeljnog Superkupa Mourinho govorio je kako bi preispitao sebe da ima tako loš učinak protiv nekog trenera. Ali i da je njegov najlošiji niz - dva poraza!

"Mislim da sam dvaput izgubio od Tonyja Pulisa. Jednom od Crystal Palacea, pa protiv West Broma."

Zanimljivo, Wenger je ljutiti rival s Pulisom...

"Da ja imam tako dug negativan niz protiv nekoga, pitao bih se zašto, pokušao bih pronaći odgovor. Ne zbog nekakve mentalne blokade nego zato što bih želio pronaći rješenje da pomognem momčadi. Da pokušam neki drugi način, pronaći razloge zašto ne ide."

A onda je pogledao prema Superkupu (nedjelja, 16 sati), piše Goal.

"Nije važan Arsenal, nije važan trener, samo želim da moj klub ostvari najbolji rezultat. Nikad nisam zbog pobjeda nad Arsenalom imao eksploziju sreće ili poseban ponos. Niti ću raditi dramu ako jedan dan izgubimo od Topnika."

"Arsenal je uvijek kandidat za naslov, ima vrlo dobru ekipu."

"Ovo nije prijateljska utakmica. Nije isto pobijediti ljetni kup u Kanadi ili Singapuru ili gdje god, i osvojiti Superkup. Ali isto tako, ne vjerujem da se to odražava na ostatak sezone"
, zaključio je Mourinho.

Učitaj još novosti