26. 07. 2015 - 17:09
Napušta Bayern: Guardiola dogovorio novi klub i zaprepastio...
907
Shares
Napušta Bayern: Guardiola dogovorio novi klub i zaprepastio planetu

SELI U ENGLESKU

Napušta Bayern: Guardiola dogovorio novi klub i zaprepastio planetu

26. 07. 2015 - 17:09
0
Shares

Pep Guardiola je bio donekle na udaru javnosti nakon ispadanja iz domaćeg kupa i iz Lige prvaka, još pred kraj prošle sezone govorilo se da će se preseliti u Premier ligu.

Bivši trener Barcelone koji nije uspeo da zadovolji ukuse pojedinih navijača koji su očekivali da se ponovi uspjeh iz 2012/13 kada je Bayern osvojio bukvalno sve, često se povezuje sa Manchester Cityem.

Tamo je Manuel Pellegrini, ali su velike šanse da neće ostati nakon završetka ove sezone osim ako ne napravi veliki podvig i osvoji minimum dva trofeja od kojih je jedan Premier liga.

Prema pisanjima "Beinsports-a", Pep će definitivno preuzeti Građane na kraju ove sezone, tj. vodiće tim od sezone 2016/17.

Dokaz da bi ovo moglo da bude tačno jeste i činjenica da Pepu Guardioli ističe ugovor na kraju ove sezone, veliko je pitanje da li je iko iz Uprave Bayerna zainteresovan da mu pruži novu šansu. Pojedinci su govorili i da se sve više priča španski na treninzima, Upravi se to nije dopalo.

"Pep Guardiola, trener Bayerna, naredne sezone treniraće Manchester City.", piše na zvaničnom tviteru gore pomenute novinarske kuće koja je, inače, u vlasništvu predsjednika PSG-a, Nasera Al-Khelaifija.

Učitaj još novosti