08. 05. 2024 - 14:27
THIAGO SILVA IMA NOVI KLUB: Čudovište se vratilo
907
Shares
THIAGO SILVA IMA NOVI KLUB:  Čudovište se vratilo

THIAGO SILVA IMA NOVI KLUB: Čudovište se vratilo

08. 05. 2024 - 14:27
0
Shares

Iako sezona još uvijek nije završena, brazilski fudbaler je već pronašao novi klub u kojem će igrati nakon što na kraju ove sezone napusti redove Chelseaja.Thiago Silva, iskusni brazilski fudbaler, pronašao je već novi klub u svojoj igračkoj karijeri. 

Silva će na kraju ove sezone napustiti redove Chelseaja i to kao slobodan igrač, a onda će postati novi fudbaler brazilskog Fluminensea.Iako će u septembru napuniti 40 godina, iskusni fudbaler još uvijek ne razmišlja o završetku karijere, već je sada dogovorio saradnju sa klubom u kojem je već ranije igrao.- Ponovo kod kuće, objavio je Fluminense na društvenim mrežama, uz hashtag ‘‘čudovište se vratilo‘‘.

Brazilac će se i zvanično pridružiti novom-starom klubu kada bude otvoren ljetni prelazni rok, ali će sa ekipom početi trenirati i ranije, s obzirom na to da su mu Plavci dozvolili da napusti Stamford Bridge nakon posljednjeg premijerligaškog kola.

Inače, Silva je za Fluminense već igrao od 2006. do 2009. godine, a pored ovog brazilskog kluba i Chelseaja, tokom svoje karijere je, između ostalog, još nastupao za Porto, moskovski Dinamo, Milan i PSG.

Učitaj još novosti