06. 05. 2024 - 23:31
NEVIĐENO U NOGOMETU?! Zvijezda Bayerna odlazi u igračku...
907
Shares
NEVIĐENO U NOGOMETU?! Zvijezda Bayerna odlazi u igračku penziju i mijenja Tuchela na klupi momčadi

NEVIĐENO U NOGOMETU?! Zvijezda Bayerna odlazi u igračku penziju i mijenja Tuchela na klupi momčadi

06. 05. 2024 - 23:31
0
Shares

Uprava minhenskog Bayerna muku muči oko toga da pronađe novog trenera i još uvijek se ne zna ko će naslijediti Thomasa Tuchela.

Tuchel je ranije ove sezone dogovorio s Bayernom rastanak na kraju takmičarske godine u kojoj ‘Bavarci’ mogu osvojiti jedino Ligu prvaka, ali najprije u polufinalu moraju izbaciti Real Madrid.

Mnogi su se treneri povezivali sa klupom giganta iz Minhena. Navodno su Xabi Alonso, Julian Nagelsmann i Ralf Rangnick samo neki od onih koji su odbili posao na Allianz Areni.

U međuvremenu su njemački mediji došli do šokantnih saznanja da bi velika zvijezda momčadi i jedna od najvećih legendi, Thomas Muller, mogao preuzeti kormilo tima.

“Potrebna nam je ideja, možda rješenje koje je do prije nekoliko dana bilo nepredvidivo. Naime, razmišljamo o Thomasu Mulleru”, priznao je predsjednik Herbert Hainer.

Muller je rođeni ‘Bavarac’, a kroz karijeru je nastupao samo u dresu ovog velikana. Međutim, poprilično šokantan scenarij bila bi njegova “transformacija” iz nogometaša u trenera totalno niotkuda i već kroz nekoliko sedmica.

Učitaj još novosti