06. 05. 2024 - 08:33
BIVŠI IGRAČ RIJEKE U DRESU DINAMA ŽESTOK NAKON DERBIJA: ...
907
Shares
BIVŠI IGRAČ RIJEKE U DRESU DINAMA ŽESTOK NAKON DERBIJA:

BIVŠI IGRAČ RIJEKE U DRESU DINAMA ŽESTOK NAKON DERBIJA: "Izgubili ste svaki moj respekt"

06. 05. 2024 - 08:33
0
Shares

Mnogo bure donio je sinoć derbi HNL-a između Rijeke i Dinama (1:2).Rijeka je povela, no Dinamo je zatim napravio veliki preokret i približio se tituli prvaka.

Na Rujevici se tražila karta više, ni igla više nije mogla stati, a u centru pažnje bili su posebno bivši članovi Rijeke koji su ovaj klub zamijenili Dinamom.

Najviše se to odnosi na desnog beka Stefana Ristovskog, ali i šefa struke Dinama Sergeja Jakirovića.Ristovski je pri svakom dodiru sa loptom dobijao žestoke zvižduke te uvrede i psovke. Jasno se to moglo čuti, ali bio je 'hladan'.

Na kraju je imao razloga za sreću sa svojim saigračima i tri velika boda su otišla put Zagreba.Ristovski ipak nije 'zaboravio' navijače Rijeke. Poslao im je poruku i jasno je da je bio razočaran zbog svih dešavanja.

"Ne mrzim vas, ali ste izgubili svaki moj respekt. Obitelj je iznad nogometa. Iznad svega! #zatebe majko", napisao je Ristovski u objavi na Instagramu.Brojni navijači Dinama u komentarima su mu pružili podršku, te kazali da su uz njega, a da Rijeku treba što prije zaboraviti.

"Nemoj se obazirati na primitivce. Iz očaja i kompleksa jedino znaju vrijeđati", napisao je jedan od navijača Dinama.

Ristovski je makedonski reprezentativac koji je početkom 2021. godine stigao u Dinamo. Radilo se o transferu iz Sporting Lisabona, a ranije je nastupao upravo za Rijeku.2017. godine sa Rijekom je osvojio duplu krunu i navijači tog kluba nisu se mogli pomiriti sa odlukom da na kraju potpiše za klub iz Zagreba.

Nastupao je i za Crotone, Frosinone, Bari, Speziju... 

 

Učitaj još novosti