02. 05. 2024 - 21:31
DINAMO NASTAVLJA SA ‘ČUDIMA’! Hrvatski velikan svog dragulja...
907
Shares
DINAMO NASTAVLJA SA ‘ČUDIMA’! Hrvatski velikan svog dragulja prodaje u jedan od najvećih klubova svijeta

DINAMO NASTAVLJA SA ‘ČUDIMA’! Hrvatski velikan svog dragulja prodaje u jedan od najvećih klubova svijeta

02. 05. 2024 - 21:31
0
Shares

Sve smo bliži ljetnom prijelaznom roku koji će biti jako uzbudljiv, a zagrebački Dinamo također ima svoje planove na transfer tržištu.

No, za razliku od ranijih godina, Dinamo trenutno i nema previše eksponata u svojim redovima. Ivanušec, Šutalo i Livaković su praktično prodati u jednom dahu te je igrački roster poprilično osiromašen kapitalcima.

Jedini pravi kapitalac od kojeg ‘Modri’ mogu računati na paklenu zaradu, barem iz ove perspektive, jeste njihov dragulj Martin Baturina. On bi se trebao naći i na spisku putnika za Njemačku.

Čini se da samo čudo može zaustaviti odlazak talentovanog Baturine iz Zagreba, dok su inostrani mediji došli do saznanja da su za njegove usluge zainteresovani neki od najvećih klubova svijeta.

Naime, Juventus i Arsenal voljeli bi potpisati ovog veznjaka, a za to su navodno spremni isplatiti Dinamu blizu 30 milijuna eura, što je bez ikakve dileme ozbiljna cifra.

Velika nada hrvatskog nogometa svojim je partijama na terenu privukla ogromnu pažnju. Neki su ga prozvali “novim Modrićem”, zbog čega i ne čudi ovoliko interesovanje velikana.

Učitaj još novosti