29. 04. 2024 - 13:38
SLIJEDI SPEKTAKL: Rijeka doživjela bolan poraz, a Sopić...
907
Shares
SLIJEDI SPEKTAKL: Rijeka doživjela bolan poraz, a Sopić izjavom pred Dinamo digao na noge sve navijače

SLIJEDI SPEKTAKL: Rijeka doživjela bolan poraz, a Sopić izjavom pred Dinamo digao na noge sve navijače

29. 04. 2024 - 13:38
0
Shares

Rijeka je jučer doživjela bolan poraz u Zagrebu. Međutim, ne od Dinama, već od Lokomotive i to ubjedljivim rezultatom od 3:1.

Riječani više nisu lideri, a sada ih očekuje i veliki derbi sa Dinamom. ‘Modri’ imaju i bod prednosti, te sve u svojim rukama u nastavku domaćeg prvenstva.

Karizmatični i popularni stručnjak Željko Sopić je po završetku utakmice čestitao ekipi Lokomotive, a onda odmah okrenuo misli ka velikom okršaju protiv Dinama.

“Čestitke Lokomotivi na pobjedi, mi moramo zajedno staviti glave i očekuje nas Dinamo. Ništa se nije promijenilo, bilo bi bolje da smo slavili, ali imamo još četiri kola do kraja”, rekao je Sopić dodavši

“Ponavljam, nedjelja od 19:30 sati na Rujevici. Dečki ne trebaju padati nakon jednog poraza, idemo da dobijemo Dinamo. Ako je pao Lille, past će i oni”, riječi su 49-godišnjaka koje su izazvale dosta euforije među navijačima.

Podsjećanja radi, Dinamo trenutno ima 72 osvojena boda, Rijeka 71, dok je Hajduk trećeplasirana momčad i Splićani su već davno ostali bez šanse da se bore za trofej.

(oslobođenje.ba)

Učitaj još novosti