27. 04. 2024 - 13:16
DUDIĆ ODGOVORIO TRENERU CRVENE ZVEZDE:Nikad nisam bježao od...
907
Shares
DUDIĆ ODGOVORIO TRENERU CRVENE ZVEZDE:Nikad nisam bježao od svog stava i mišljenja, uvijek ću ga imati

DUDIĆ ODGOVORIO TRENERU CRVENE ZVEZDE:Nikad nisam bježao od svog stava i mišljenja, uvijek ću ga imati

27. 04. 2024 - 13:16
0
Shares

Trener Radničkog iz Kragujevca Feđa Dudić je odgovorio treneru beogradske Crvene zvezde Vladanu Milojeviću koji ga je kritikovao poslije njegove izjave u kojoj je rekao da navijači Crvene zvezde nisu zadovoljni kako šampion Srbije pobjeđuje.
Između ostalog je Milojević kazao da Dudić mora da povede računa šta priča jer je stranac i prima platu u Srbiji što je zasmetalo bivšem treneru Sarajeva.

"Iskoristio bih priliku da se oglasim za ovo što sam javno prozvan poslije derbija na način za koji mi je zaista krivo. Kolega Milojević nije pogledao cijelu emisiju. Da je vidio način na koji sam govorio o afirmaciji srbijanskog nogometa i svega ostalog, da je to pogledao sigurno ne bi imao onakvo izlaganje kakvo je imao. Postavljeno mu je ili ponuđeno da pogleda samo ono što je za njih bilo dobro da se pogleda", rekao je Dudić te zatim dodao da je od prvog dolaska u Srbiju poštovao ovu zemlju.

"Nikad nisam bježao od svog stava i mišljenja, uvijek ću ga imati, ali zaista ne želim da mi se stavljaju neke situacije. Samo da je pogledao cijelu emisiju, vidio bih da sam sagledavao realno situaciju i pričao o poštovanju i afirmaciji cijele lige. Svi omalovažavaju način na koji se igra u srbijanskoj ligi, a ja sam je zaista hvalio i zaista to mislim i stojim iza svojih riječi. Mislim da sam iskazao poštovanje prema državi u kojoj radim, samim tim što sam u nekim ranijim izlaganjima tokom sezone iznio počast žrtvama ratama", dodao je.

Poručio je da se nada da će u budućnosti govoriti za medije samo i isključivo samo o sportskim stvarima vezanim za zeleni teren.

"Svi ljudi u Kragujevcu koji me poznaju, znaju način na koji živim, radim, pričam i hvala mojim Kragujevčanima jer se osjećam kao domaći od prvog dana pa do dana današnjeg. Nastavit ću da i dalje reprezentujem čitav grad i klub na dostojanstven način. Time bih zatvorio ovu temu, da ne bi nastao rijaliti, da ne bi nastala prepucavanja, da ne upadam u neku zamku i da se posvetim svom klubu, da probamo da ostvarimo zacrtani cilj", završio je.

(klix.ba)

Učitaj još novosti