09. 05. 2024 - 09:51
VOLIMO TE, TATA! Denver objavio snimak koji TOPI SRCA:...
907
Shares
VOLIMO TE, TATA! Denver objavio snimak koji TOPI SRCA: Jokićeva supruga čita emotivan tekst, a kćerkica OGNJENA ŠALJE POLJUPCE!

VOLIMO TE, TATA! Denver objavio snimak koji TOPI SRCA: Jokićeva supruga čita emotivan tekst, a kćerkica OGNJENA ŠALJE POLJUPCE!

09. 05. 2024 - 09:51
0
Shares

Najbolji srpski košarkaš Nikola Jokić treći put u karijeri postao je MVP NBA lige.

Centar Denvera je sa trećom MVP nagradom postao zvanično najbolji stranac u istoriji NBA lige, jedini neamerikanac sa tri prestižna trofeja.

Čestitke stižu sa svih strana, a ona najljepša i najemotivnija objavljena je na zvaničnim stranicama Denver Nagetsa odmah nakon osvajanja nagrade.

Naime, Nagetsi su objavili dirljiv snimak Jokićeve porodice u kome je na predivan način prikazan Nikolin put do samog vrha. Supruga Natalija izgovara snažan tekst, a na snimku su , pored nje, i Nikolina braća Strahinja i Nemanja, kao i nasljednica Ognjena.

3878017-screenshot-2-ff
FOTO: PRINTSCREEN

"Kada nevjerovatno postane moguće - Nikola Jokić.

Za druge, nevjerovatan talenat. Za nas, nesebičan porodičan čovjek. Drugi ga možda vide kao neobičnog, ili nekonvencionalnog, ali mi smo ga uvijek vidjeli kao nevjerovatnog.

Možda vam je čudno da je ponosni Srbin, draftovan sa niskog 41. mjesta, ostvario nešto što su samo posebni dosegli, ali kada odigrate svoje karte kako treba, sve je moguće.

Iza ožiljaka i osmijeha leži rad, leži vjerovanje da ćeš biti veliki. I mi ćemo uvijek vjerovati u sada trostrukog MVP-a", izgovara Natalija.

"Ti si naš ponos, ti si naš MVP, volimo te Nikola", dodali su Strahinja i Nemanja, a onda je kćerkica Ognjena poslala najlepšu poruku za kraj: "Volimo te tata", izgovorila je Nikolina princeza i poslala poljubac, piše Kurir.

 

Učitaj još novosti