18. 04. 2024 - 16:11
NERVOZNO GRICKA NOKTE I NE SKREĆE POGLED: Navijači Arsenala...
907
Shares
NERVOZNO GRICKA NOKTE I NE SKREĆE POGLED: Navijači Arsenala bijesni na Gabriela Jesusa

NERVOZNO GRICKA NOKTE I NE SKREĆE POGLED: Navijači Arsenala bijesni na Gabriela Jesusa

18. 04. 2024 - 16:11
0
Shares

Arsenal je sinoć ispao iz Lige prvaka. Nakon utakmice snimljen je Gabriel Jesus, a zbog onoga što je radio na meti je kritika i uvreda navijača Arsenala.

Sinoć su odigrane i druge dvije revanš utakmice četvrtfinala Lige prvaka. Prošli su Bayern i Real Madrid, a ispali su Arsenal i Manchester City.

Nakon 2:2 u Londonu, Bayern je sinoć s 1:0 slavio protiv Arsenala u Minhenu, te je tako zakazao polufinalni dvomeč protiv Real Madrida.

Meč Real Madrida na Etihadu trajao je nešto duže. Poslije 3:3 u prvoj utakmici, vidjeli smo remi 1:1 u revanšu, pa su uslijedili produžeci.

Kako ni u 30 minuta produžetaka nije bilo pogodaka, usljiedili su penali. Real Madrid se bolje snašao i prošao je dalje, a meč se, jasno, pratio i u Minhenu. 

Raspucavanje je više interesovalo ljude u i oko Bayerna jer su čekali ime svog narednog protivnika u polufinalu, ali i neke iz Arsenala je zanimalo ko će proći.

Gabriel Jesus je iz Manchester Cityja stigao u Arsenal, a emocije prema bivšem klubu još nisu ugašene. Vidjelo se to i sinoć na Allianz Areni.

Naime, nakon utakmice, brazilski ofanzivac snimljen je kako stoji i gleda raspucavanje na Etihadu. Djelovao je dosta nervozno, grickao je i nokte i jasno je za koga je navijao.

No, nije to sjelo navijačima Arsenala. Nakon što su to vidjeli, zasuli su ga kritikama, ali i uvredama. Idu do te mjere da ga pojedinci tjeraju iz kluba.

"Čini mi se da mu to ne smeta iako smo mi ispali"; "Izbacite ga iz tima"; "Najduže ostao u Ligi prvaka od svih nas", samo su neki od komentara nezadovoljnih navijača.

Jasno je da ga zbog toga niko otjerati iz kluba neće, a vidjet ćemo da li do kraja sezone Arsenal može osvojiti titulu prvaka Engleske. Najveći rival je upravo Manchester City koji je na vrhu s dva boda više od Topnika, no i Liverpool je u trci. Redsi imaju isto bodova kao Arsenal, prenosi Sportsport.ba

Učitaj još novosti