11. 09. 2015 - 12:07
Perišić konačno predstavljen: Interu ne možeš reći ne
907
Shares
Perišić konačno predstavljen: Interu ne možeš reći ne

Hrvat stigao na Meazzu

Perišić konačno predstavljen: Interu ne možeš reći ne

11. 09. 2015 - 12:07
0
Shares

Ivan Perišić potpisao je za Inter do 2020. godine, a Italijani su Wolfsburgu morali platiti odštetu koja se kreće oko 16 miliona eura. 

Nakon reprezentativne pauze, Nerrazurri su predstavili svoje najnovije pojačanje.

Bila je to prava transferna sapunica, povuci-potegni, jer čelnici Vukova nisu htjeli pustiti Perišića ni pod razno, ali hrvatski je reprezentativac insistirao.

Osjećao je da je Inter stepenica više u njegovoj karijeri, piše Index.hr.

"Bila je to predobra ponuda. Ne možeš reći ne klubu kao što je Inter. Proveo sam četiri godine u Njemačkoj, bilo je to sjajno razdoblje za mene. Puno toga sam naučio i to će mi koristiti ovdje u Italiji", rekao je Perišić, koji će nositi dres s brojem 44. 

Telefonski je razgovarao s Mancinijem o svojoj poziciji u Interu. 

"Prvi put u karijeri dogodilo mi se da me klub toliko dugo mora čekati. Prije samog transfera čuo sam se s Mancinijem, razgovarali smo o taktici, mojoj poziciji u Interu, gdje me on tačno vidi i slično. Trener zna da u veznom redu mogu igrati na svim pozicijama, a čak mogu i u napad", rekao je Perišić.

Kako sada stvari stoje, Perišić bi u nedjelju mogao debitirati protiv Milana.  

"Inter je jedna od najvećih ekipa na svijetu i presretan sam što sam došao ovdje. Trebao bih debitovati protiv Milana, a svi znamo kakve su to utakmice. Znam što derbi znači našim navijačima i želja mi je da pobijedimo. Naravno, želim i da nastavimo s pobjedama nakon derbija", zaključio je Perišić. 
 

Učitaj još novosti