20. 08. 2015 - 12:42
Ipak se 'posuo pepelom' zbog neočekivane izjave o Messiju
907
Shares
Ipak se 'posuo pepelom' zbog neočekivane izjave o Messiju

ARGENTINA

Ipak se 'posuo pepelom' zbog neočekivane izjave o Messiju

Germanijak.hr
20. 08. 2015 - 12:42
0
Shares

Zvijezda Barcelone i argentinske reprezentacije, četverostruki osvajač Zlatne lopte Lionel Messi osvojio je sve klupske trofeje s Barcelonom, ali još uvijek čeka na prvi s reprezentacijom.

28-godišnjak je zadobio dosta kritika od strane argentinskih medija nakon poraza od Čilea u finalu Copa Americe, a čak je i legendarni Diego Maradona doveo u pitanje njegove izvedbe.

Argentinski izbornik Gerardo Martino, koji je svojevremeno trenirao Messija u Barceloni je ranije ovog mjeseca izjavio kako bi se on već odavno oprostio od reprezentacije kada bi se suočio s takvim kritikama, no zbog toga je brzo požalio.

"To je bilo nešto nerazumno. Nisam to trebao reći. To je moje mišljenje, ali ga nisam smio naglas izgovoriti", rekao je Martino.

Unatoč glasinama kako bi Messi mogao dobiti poštedu od reprezentativnog nogometa, dobio je poziv za nadolazeću prijateljsku utakmicu protiv Bolivije u rujnu u Houstonu i četiri dana kasnije protiv Meksika u Arlingtonu.

Nagađalo se i kako bi Messi možda mogao 'odglumiti' ozljedu kako bi se povukao iz reprezentacije, ali Martino ističe kako nije smatrao potrebnim da osobno zove Messija kako bi se uvjerio hoće li putovati s reprezentacijom.

"To nikada ne radim. Kada složim listu igrača, očekujem od njih da dođu."

Učitaj još novosti