27. 07. 2015 - 12:22
Ne može da živi sa 6 miliona dolara - Počelo prikupljanje...
907
Shares
Ne može da živi sa 6 miliona dolara - Počelo prikupljanje novca za Smitha

Zgrozio Ameriku

Ne može da živi sa 6 miliona dolara - Počelo prikupljanje novca za Smitha

27. 07. 2015 - 12:22
0
Shares

Prije nekoliko dana cijeli košarkaški svijet se uskomešao pred Smithovom zapanjujućom izjavom kako će mu biti teže ove godine sa „tričavih” 6,9 miliona dolara. 

Međutim, da centar ne ostane na cjedilu pobrinuo se čovjek velikog srca po imenu Christofer Barlou koji je učinio izuzetnu stvar i počeo sa prikupljanjem novca za „unesrećenog” centra na sajtu GoFundMe.

Prije nego što su administratori sajta ukinuli ovu akciju, u njenom opisu je stajalo:

„Ja nisam ovdje da govorim o plati u NBA od 1,5 miliona dolara sa kojom se ne možete prehraniti, o tome neka raspavljaju političari u Vašingtonu. Josh Smith će takođe primiti garantovanih 5,4 miliona od strane Detroita koji su se odrekli njegovih usluga prošlog decembra. To znači da će gospodin Smith zaraditi samo 6,9 miliona dolara ove sezone. Izlišno je govoriti da sam proveo besanu noć razmišljajući šta mogu da uradim kako bi vratio Smitha na noge. Ja sam samo običan čovjek i ne mogu mnogo učiniti. Sve što mogu je da zatražim od vas, običnih Amerikanaca, da prikupimo preostalih 7,1 miliona dolara kako bi njegovu platu približili onoj od 14 miliona dolara koliko je primao u dresu Detroita. Ne bih želio da vidim kako Smith pati i upada u probleme jer je zaradio samo 6,9 miliona dolara. Ako čovjek može da priušti samo jednu pozlaćenu wc šolju, koja je onda uopšte svhrha ovog života. Započnimo hešteg #SaveJoshSmith i pomozimo mu kroz ovaj težak period. Bog te blagoslovio, Joshe Smithe.”

Učitaj još novosti