08. 05. 2024 - 07:49
Pariz na nogama zbog riječi novinara upućenih Kylianu Mbappeu...
907
Shares
Pariz na nogama zbog riječi novinara upućenih Kylianu Mbappeu nakon eliminacije iz Lige prvaka!

Pariz na nogama zbog riječi novinara upućenih Kylianu Mbappeu nakon eliminacije iz Lige prvaka!

08. 05. 2024 - 07:49
0
Shares

Fudbaleri PSG-a nisu uspjeli izboriti prolaz u finale Lige prvaka u dvomeču protiv Borussije Dortmund.Nakon što su u prvoj utakmici poraženi na gostovanju u Njemačkoj, očeivalo se da će stvari biti drugačije u revanšu koji je večeras odigran u Parizu.

Ipak, to nije bio slučaj. Borussia Dortmund ostvarila je pobjedu i u ovoj utakmici, te je tako sa ukupnih 2:0 prošla u finale Lige prvaka gdje će igrati protiv boljeg iz utakmice Real Madrida i Bayerna.

Mnogo se na ovoj utakmici očekivalo od Mbappea koji je ponovo, baš kao i u Dortmundu, odigrao lošu utakmicu, te nije bio prava prijetnja po gol koji je čuvao Kobel.Žestoko je nakon utakmice bilo i diljem Francuske, a novinar Daniel Riolo više nije mogao da trpi ono što gleda.Svima je jasno da Mbappe na kraju sezone odlazi iz PSG-a, te da će skoro pa sigurno svoju karijeru nastaviti u Real Madridu.

Upravo to je jedan od razloga zašto Riolu nije jasno zbog čega se još uvijek Mbappe "trpi".

"Mbappe? U vrhu napada? Nikada. Mora igrati ili na lijevom krilu ili biti na klupi.Ramos je morao igrati u vrhu napada i u utakmici u Dortmundu, a i večeras i nije trebao biti zamijenjen", jasan je Riolo.Sa druge strane pitanje je šta će na sve ovo reći navijači PSG-a koji su ponovo razočarani zbog eliminacije svoje ekipe iz Lige prvaka.

Borussija je i večeras slavila sa 1:0 protiv PSG-a, te su na taj način izborili prolaz u finale Lige prvaka. Imali su igrači PSG-a veliki broj prilika da okrenu rezultat, ali lopta nije htjela u gol.

Učitaj još novosti