05. 08. 2014 - 16:20
Tottenham krade Unitedu van Gaalovog dragulja
907
Shares
Tottenham krade Unitedu van Gaalovog dragulja

GOAL.COM

Tottenham krade Unitedu van Gaalovog dragulja

B. T.
05. 08. 2014 - 16:20
0
Shares

Tottenham priprema ponudu od 19 miliona eura za PSV-ovu senzaciju Memphisa Depaya, saznaje Goal.

20-godišnji krilni igrač bio je jedan od najboljih igrača Holandije na Svjetskom prvenstvu te je privukao interes Manchester Uniteda, iako se čini da će Spursi napraviti prvi korak u njegovu dovođenju.

Kako je otkrio Goal, menadžer Uniteda Louis van Gaal, koji je izvukao najbolje od Depaya predvodivši Oranje do bronze prije odlaska na Old Trafford, savjetovao je mladom igraču da ostane u PSV-u još jednu sezonu.

Holandski trener je svojem sunarodnjaku u privatnom razgovoru poručio da pričeka još jednu sezonu kako bi onda dogodine mogao ostvariti transfer, vjerojatno u United. No kako se čini Depay bi mogao Eredivisie već ovog ljeta zamijeniti Premiershipom.

"Dobro mi je u PSV-u, ali ako veliki klubovi iz jačih liga dođu po mene, razmislit ću o tome. Postoji veliki interes, ali opcija je i ostanak. Razumije da navijači žele da igrači u PSV-u sljedeću sezonu, ali ja sam taj koji odlučuje o svojoj karijeri", rekao je Depay za De Telegraaf.

United će sad morati brzo reagirati ako će htjeti dovesti Holanđanina na Old Trafford, jer Spursi pripremaju brzo službenu ponudu.

Učitaj još novosti