08. 05. 2024 - 13:10
ČETIRI GODINE ČEKALI: PSG je 2020. ismijavao Borussiju, u...
907
Shares
ČETIRI GODINE ČEKALI: PSG je 2020. ismijavao Borussiju, u Dortmundu im to nisu zaboravili i sinoć su im se osvetili

ČETIRI GODINE ČEKALI: PSG je 2020. ismijavao Borussiju, u Dortmundu im to nisu zaboravili i sinoć su im se osvetili

08. 05. 2024 - 13:10
0
Shares

Nogometaši Borussije Dortmund su sinoć slavili u Parizu i s ukupnih 2:0 izbacili PSG i plasirali se u finale Lige prvaka.Nakon susreta na X-u (bivši Twitter) Borussia je okačila veoma zanimljivu objavu.

Naime, Borussia je podijelila jednu stariju slavljeničku sliku igrača PSG-a s profila tog kluba uz koju su Parižani uz emotikon meditacijske poze napisali "... i diši".

Borussija je napisala "Ima okus poput dobrog vina", a mnogi nisu odmah shvatili o čemu se radi. A radi se o provokaciji koju su spremno čuvali pune četiri godine.Naime, u proljeće 2020. godine PSG je osmini finala Lige prvaka izbacio Borussiju s ukupnih 3:2, a pobjedu su igrači francuskog kluba proslavili tako da su pozirali kao da meditiraju.
To je, inače, poza kojom je tadašnji napadač Borussije Erling Haaland proslavljao golove, pa tako i one protiv PSG-a u prvoj utakmici.

Borussia tu provokaciju Parižana nije zaboravila i sinoć su im se osvetili na zaista originalan način.Dortmund će u finalu Lige prvaka 1. juna na londonskom Wembleyju igrati protiv pobjednika današnjeg uzvratnog susreta između Reala i Bayerna u 21 sat. Prvi susret u Minhenu je završio rezultatom 2:2.

(klix.ba)

Učitaj još novosti