06. 05. 2024 - 10:39
ŠTA SE DEŠAVA NA ANFIELDU: Darwin Nunez izazvao "zemljotres"...
907
Shares
ŠTA SE DEŠAVA NA ANFIELDU: Darwin Nunez izazvao

ŠTA SE DEŠAVA NA ANFIELDU: Darwin Nunez izazvao "zemljotres" neočekivanim potezom na Instagramu

06. 05. 2024 - 10:39
0
Shares

Prethodnih dana pojavile su se špekulacije da će Darwin Nunez na kraju sezone napustiti Liverpool, a da se tu nešto zaista dešava pokazao je i urugvajski napadač svojim potezom na Instagramu.Engleski mediji već nekoliko dana pišu o tome da je nešto "puklo" kada je u pitanju odnosu Nuneza i Liverpoola, te da je sve izglednija opcija da će urugvajski reprezentativac ovog ljeta spakovati kofere i promijeniti klub.

Jučer su se pojavile špekulacije da Barcelona pomno prati situaciju oko Nuneza i da bi on mogao biti meta Katalonaca ovog ljeta jer Joan Laporta želi dovesti napadača koji će biti prava konkurencija Robertu Lewandowskom.

Na prvu se činilo da je riječ samo o špekulacijama kao i pred svaki prelazni rok, ali navijači Liverpoola svjesni su da se tu nešto zaista dešava što je dokazao i sam Nunez svojim potezom na Instagramu.Naime, urugvajski napadač je odlučio da na svom Instagram profilu izbriše sve objave vezane za Liverpool što je u potpunosti zateklo navijače ovog kluba.

Na Nunezovom profilu više nema niti jedne jedine objave vezane za klub s Anfielda što najbolje pokazuje da tu nešto zaista nije kako treba. Tu su sada objave iz reprezentacije Urugvaja i Benfice za koju je igrao prije dolaska u Liverpool, kao i one koje nisu vezane za fudbal.Mnogi smatraju da je to jer je Nunez zbog lošijih igara u posljednje vrijeme često na meti kritika, te su navijači Liverpoola imali i nekoliko gnusnih uvreda za njegovu porodicu što on ne želi da toleriše.Urugvajac je na kraju odlučio da izbriše s Instagrama sve objave vezane za klub u kojem igra što je samo dodatno podgrijalo špekulacije da će on kako stvari stoje najvjerovatnije na ljeto da napusti Liverpool.Redsi su Nuneza doveli prije dvije godine iz Benfice za čak 85 miliona eura, ali jasno je da on nije baš opravdao očekivanja na Anfieldu zbog čega su navijači očito izgubili strpljenje.No, uvrede na račun porodice sigurno niko ne zaslužuje i čini se da je to bila kap koja je prelila čašu za Nuneza.

On s Liverpoolom ima ugovor do ljeta 2028. godine, ali kako stvari stoje teško da ćemo ga gledati u dresu Redsa iduće sezone.

Učitaj još novosti