30. 04. 2024 - 22:36
Turbulencije u svijetu sporta: Ko ide, a ko ostaje, pitanje je...
907
Shares
Turbulencije u svijetu sporta: Ko ide, a ko ostaje, pitanje je sad?

Turbulencije u svijetu sporta: Ko ide, a ko ostaje, pitanje je sad?

30. 04. 2024 - 22:36
0
Shares

Manchester United je spreman za skoro potpunu reviziju sastava ovog ljeta s većinom igrača koji su stavljeni na raspolaganje, uključujući Markusa Rashforda. Liverpool i Mohamed Salah će na kraju sezone voditi razgovore koji će odrediti njegovu kratkoročnu i dugoročnu budućnost na Anfieldu.

Jofra Archer bi trebao biti imenovan u tim Engleske za Muško T20 Svjetsko prvenstvo u junu, dok će Chris Jordan vjerovatno imati prednost od drugog višebojca Chrisa Woakesa. Nizozemski fudbalski stručnjak Marcel van der Kraan savjetuje Erika ten Haga da krene "odličnim putem" iz Manchester United i vrati se u Ajax tokom ljeta.

Arne Slot je dobio podršku nizozemske legende Svjetskog kupa Johnny Repa da vodi Liverpool do njihove 20. titule prvaka sljedeće sezone.

Jermain Defoe je otkrio da je imao neformalne razgovore sa Sunderlandom o njihovom West Ham je oživio svoje interesovanje za Julena Lopeteguija jer razmatraju opcije ako pređu sa Davidom Moyesom.

Hansi Flick je također u njihovom užem izboru, dok su također zainteresovani za dovođenje zvijezda Championshipa Calluma O'Harea i Jacoba Greavesa na stranu igrača na upražnjenom mjestu za menadžera, ali kaže da još nije bilo zvaničnog razgovora.

Učitaj još novosti