25. 04. 2024 - 17:43
Crno-bijeli dio Beograda na nogama - Uprava Partizana spremila...
907
Shares
Crno-bijeli dio Beograda na nogama - Uprava Partizana spremila transfer

Crno-bijeli dio Beograda na nogama - Uprava Partizana spremila transfer "bombu"

25. 04. 2024 - 17:43
0
Shares

Košarkaši Partizana nisu ove sezone uspjeli da ostvare svoje ciljeve, a naravno glavni cilj bio je plasman u doigravanje u Euroligi.

Obzirom na cjelokupnu situaciju već su se u ovom klubu okrenuli pripremi ekipe za narednu sezonu, a naravno isto su uradili i ostali klubovi koji će nastupati u Euroligi, piše sportsport.ba.

Prema informacijama koje su pojavile uprava Partizana spremila je pravu "bombu" za svoje navijače. Naime, čelnici kluba iz Beograda žele da dovedu jednog od najboljih igrača Valencije Chrisa Jonesa.

U njegovom ugovoru sa Valencijom postoji izlazna klauzula, a već se za njegove usluge raspitivalo nekoliko klubova iz Eurolige.

Kao klub koji je pokazao najveći interes istaknut je upravo Partizan, te će čelnici ovog kluba uraditi sve da ga ubrzo dovedu u Beograd.

Ove sezone Jones je u Euroligi imao prosjet od 12.7 poena po utakmici u 2.1 skok, te 4.2 asistencije. Igra jako dobru odbranu, pa po utakmici ima i 1.2 ukradene lopte.

Nedavno se u Srbiji mnogo govorilo o nikad kraćoj pressici Obradovića
Nakon što su se košarkaši Partizana pobjedom protiv Igokee plasirali u polufinale ABA lige desila se nikad kraća press konferencija u režiji Obradovića.

Željko Obradović je nakon utakmice u Laktašima bio zadovoljan onim što je vidio, ali jedna stvar mu je ipak zaparala oči.

Naime, treneru Partizana nije se dobalo to što neki igrači nisu bili najozbiljniji.

"Došli smo sa idejom da odigramo dobro, pobjedimo i završimo seriju u četvrtfinalu. Uspjeli smo i to je najbitnije. Kao i svake godine u Laktašima bio je veliki broj naših navijača. Pitanje je kada ćemo igrati polufinale, moramo se pripremiti za to.

Igrači koju su počeli bili su ozbiljni, neki nisu igrali najozbiljnije nažalost. Bilo je to dovoljno da se drži utakmica pod kontrolom i da pobjedimo i idemo u polufinale.

Igokei čestitam jer su imali dosta problema u rosteru, dosta povrijeđenih igrača. Borili su se i želim im sve najbolje u domaćem prvenstvu. Hvala lijepo", rekao je Obradović i otišao.

Učitaj još novosti