23. 04. 2024 - 10:35
Marca: Modrić se buni, rasprava u Realu počela se rasplamsavati
907
Shares
Marca: Modrić se buni, rasprava u Realu počela se rasplamsavati

Marca: Modrić se buni, rasprava u Realu počela se rasplamsavati

23. 04. 2024 - 10:35
0
Shares

Hrvatski veznjak Luka Modrić ima još nešto više od dva mjeseca ugovora u Real Madridu.

Što će uslijediti nakon sezone, još nije poznato. Modrićeva je želja ostanak u Madridu još jednu godinu, no u Santiago Bernabeuu se zasad ne oglašavaju po tom pitanju.

Marca je izašla s tekstom pod naslovom “Modrić se buni i sve opcije za budućnost su otvorene”, u kojem analizira status kapitena hrvatske reprezentacije u Madridu.

“Modrić želi ostati u klubu i buni se svojim nogometom protiv svih koji pretpostavljaju da će napustiti klub 30. juna. Njegove izvedbe protiv Manchester Cityja i Barcelone dokazuju da je daleko od mirovine na koju bi netko mogao pomisliti zbog njegovih godina. Hrvat iz utakmice u utakmicu pokazuje da je jedinstven nogometaš i rasprava u Realu počela se rasplamsavati. Iako su svi u Realu njegov odlazak shvaćali kao gotovu stvar, njegove izvedbe, želja da nastavi i činjenica da nikakvih razgovora nema znače da ni jedan scenarij nije isključen”, dodaje se, prenosi n1.

Pljuštale su pohvale nakon derbija protiv Barcelone, no sve se i dalje pita Florentina Pereza. Ponuda, naravno, ima u svakom dijelu svijeta, od MLS-a do Saudijske Arabije, a spominje se i akcija Dinama. Luka se želi osjećati korisnim, a Marca dalje napominje:

“Santiago Bernabeu uopšte ne dvoji oko toga bi li Modrić trebao ostati. Aplaudira mu se na svakoj utakmici iz ljubavi i divljenja koje budi svojim talentom. Modrić (38) je i dalje ključan svaki put kad zaigra. Zato produženje ugovora s njim nije ludost, posebice doda li se njegovoj nogometnoj vrijednosti značaj koji ima u svlačionici”, ističe Marca i zaključuje:

“Ekipa je u fazi transformacije, Kylian Mbappe je pred vratima svlačionice, a mladi igrači Reala i dalje trebaju smjernice igrača kao što su Modrić i Toni Kroos, uzori tima.”

Učitaj još novosti