19. 04. 2024 - 18:40
IMAO JE ŠTA DA KAŽE: Adžem sijao od sreće nakon velike...
907
Shares
IMAO JE ŠTA DA KAŽE: Adžem sijao od sreće nakon velike pobjede, pa progovorio od borbi za opstanak sa Željezničarom

IMAO JE ŠTA DA KAŽE: Adžem sijao od sreće nakon velike pobjede, pa progovorio od borbi za opstanak sa Željezničarom

19. 04. 2024 - 18:40
0
Shares

Fudbaleri GOŠK-a ostvarili su veliku pobjedu u borbi za opstanak u WWin ligi Bosne i Hercegovine. Domaći su slavili protiv Tuzla Cityja sa 1:0 u okviru 27. kola domaćeg prvenstva.Jedini gol na ovoj utakmici viđen je u 69. minuti. Skorup je jedu odbijenu loptu dočekao na 25 metara od gola i zatim spektakularno pogodio za 1:0.

Fudbaleri GOŠK-a ostvarili su veliku pobjedu u borbi za opstanak u WWin ligi Bosne i Hercegovine. Domaći su slavili protiv Tuzla Cityja sa 1:0 u okviru 27. kola domaćeg prvenstva.

Jedini gol na ovoj utakmici viđen je u 69. minuti. Skorup je jedu odbijenu loptu dočekao na 25 metara od gola i zatim spektakularno pogodio za 1:0.Upravo Skorup je govorio za SportSport nakon važne pobjede GOŠK-a.

"Teška utakmica, intenzivna. Mislim da smo zaslužili pobjedu. Živimo ko jedan i imamo jedan cilj, a to je opstanak u ligi. Idući je Igman i idemo probati pobjediti. Želimo ostati u ligi. Ovo je jedna velika familija prije svega", rekao je Skorup.Osim Skorupa, pred kamere je stao i domaći trener Admir Adžem. Nasmijan je bio Adžem nakon velike pobjede.

"Šaltam se na utorak i na utakmicu sa Igmanom. Smatram da će se nakon Želje i Igmana, ako bude sve dobro znati da ostajemo u ligi."

Nije lako psihološki, ali momci su pokazali karakter. Igrači daju doprinos i ovi sa klupe. Imamo dvije utakmice u sedam dana. Trebat će nam širine.
"Iskreno se nadam da će Željo prije GOŠK-a riješiti svoje brige, a da mi u toj riješimo svoje. Učinit ću sve da GOŠK ostane u ligi. Želji sve najbolje, ali ja sam profesionalac."

Nakon utakmice uslijedilo je slavlje igrača GOŠK-a.

Učitaj još novosti