28. 03. 2024 - 07:59
JOKIĆ DOBIO OPOMENU PRED BORBU ZA NOVI PRSTEN! Moćni Durent...
907
Shares
JOKIĆ DOBIO OPOMENU PRED BORBU ZA NOVI PRSTEN! Moćni Durent srušio Denver, JEDAN PODATAK POSEBNO BRINE!

JOKIĆ DOBIO OPOMENU PRED BORBU ZA NOVI PRSTEN! Moćni Durent srušio Denver, JEDAN PODATAK POSEBNO BRINE!

28. 03. 2024 - 07:59
0
Shares

Nikola Jokić je sa svojim Denver Nagetsima prekinuo niz od četiri meča bez poraza i izgubio je pred svojim navijačima od Finiks Sansa rezultatom 104:97.

Finiks je do trijumfa predvodio moćni Kevin Durent koji je susret završio sa 30 poena, dok je Jokić bio na ivici tripl-dabla, te je upisao 22 poena, deset asistencija i devet skokova.

Što se same utakmice tiče, posle egala u prvoj četvrtini, Finiks je na poluvremenu imao sedam poena prednosti i djelovalo je da je bliži trijumfu. U trećoj dionici prednost je išla i na plus 15, isto je bilo i u četvrtoj četvrtini, ali su Jokić i Nagetsi uspeli da se vrate na jednocifren zaostatak i uđu u neizvesnu završnicu. pak, snage za preokret nije bilo, a ono što posebno može da zabrine Majka Melouna i ekipu je to što je ovo drugi vezani neuspeh protiv Finiks Sansa sa kojima bi moglo da se desi da odmere snage u plej-ofu.

Pored Durenta u timu Finiksa istakli su se i Buker sa 17 poena i devet asistencija, kao i Alen koji je dodao 13 poena. Jokić je sa druge strane imao podršku jedino u Gordonu i Porteru koji su postigli po 18 poena.

Poslije ovog poraza Denver ostaje na skoru 51-22 i lider je Zapadne konferencije, dok je Finiks sa 43 pobede i 30 poraza na sedmom mjestu koje vodi u plej-in.

Učitaj još novosti