22. 03. 2024 - 14:54
Livaković donio radikalnu odluku: Svi su ga ubjeđivali da to...
907
Shares
Livaković donio radikalnu odluku: Svi su ga ubjeđivali da to ne čini-

Livaković donio radikalnu odluku: Svi su ga ubjeđivali da to ne čini- "Ovo je za mene gotovo!"

22. 03. 2024 - 14:54
0
Shares

Hrvatski golman Dominik Livaković bio je jedna od žrtava nakon nereda koji su nastali završetkom utakmice Trabzonspor - Fenebahče (2:3).

Fenerbahče je nedavno slavio na teškom gostovanju s 3:2, ali je u završnici utakmice nastao pravi haos, koji je nastavljen i nakon kraja.

Naime, u jednoj situaciji se Livaković povrijedio i ležao je na terenu, ali su ga protivnički navijači gađali svim i svačim. Tom prilikom su mu "razbili" bradu. Nemile scene viđene su i kasnije, a bivšeg golmana Dinama neko je udario pesnicom u glavu.Nakon tih dešavanja, prvi čovjek Fenera Ali Koc čak je zaprijetio istupanjem iz lige. "Dao sam ostavku na poziciju presjednika Udruženja klubova. Od sada će Fenerbahce sam odlučivati o svojoj sudbini. Od danas prekidamo veze. Ako treba otići ćemo u niži rang", kazao je Koc te nastavio:

Kada donesete ovakvu odluku izbacivanje u niži rang je odmah u opticaju. Bolje je umrijeti jedan dan, nego umirati svaki dan. Ako treba igrat ćemo sezonu i otići".

Sada turski mediji donose informaciju da je Livaković nakon utakmice u Trabzonu izgovorio krupne riječi i jednostavno želio da napusti klub.On je sada stigao u Zagreb na okupljanje hrvatske reprezentacije. Unatoč svemu što se zbivalo, Livaković je nasmijan stigao u hrvatsku prijestolnicu.

Izabranike Zlatka Dalića očekuje sada prijateljski meč protiv Tunisa koji se igra u Kairu sutra. U junu slijede nove prijateljske utakmice protiv Sj. Makedonije i Portugala, a onda kreće Euro. Naši susjedi nalaze se u grupi sa Španijom, Italijom i Albanijom.

 

(sportsport.ba)

Učitaj još novosti