07. 09. 2020 - 20:06
ČUVENI LIST TVRDI Ovako će Barca izgledati naredne sezone bez...
907
Shares
FOTO GALERIJA
07. 09. 2020 - 20:06
.

L'EQUIPE

ČUVENI LIST TVRDI Ovako će Barca izgledati naredne sezone bez Suareza, Vidala, Rakitića, Umtitija...

07. 09. 2020 - 20:06
0
Shares

Barcelona odavno nije bila u težoj situaciji i čini se da čelnici kluba gube tlo pod nogama, ali to ne žele priznati. Jedina dobra stvar je da je prvi trening danas odradio Leo Messi.

Argentinac je očito postao svjestan da će morati odraditi ugovor do narednog ljeta, te će tada napustiti "Nou Camp" i vjerovatno pojačati Man. City. A ove sezone mnogo očekuju u Kataloniji od njega.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Leo Messi (@leomessi) on

Katalonci su sezonu završili debaklom u Ligi prvaka jer ih je Bayern porazio s 8:2 i to je najbolji pokazatelj da klub treba velike promjene. Predsjednik Josep Maria Bartomeu ne želi priznati kakve greške pravi iz godine u godinu, te je Barca izgubila svoj pečat, a to je La Masija.

Koliko je Bartomeu "zalutao" najbolje pokazuje činjenica da najbolji igrač svijeta Lionel Messi želi da ide. Argentinac je od kluba tražio da ga puste jer je nezadovoljan načinom na kojem se klub vodi, a prvenstveno potezima koje pravi Bartomeu.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

???? Train. Train. Train. Repeat ????

A post shared by FC Barcelona (@fcbarcelona) on

Ranije je potvrđeno da je Ronald Koeman poručio nekim igračima da mogu ići, a tu su između ostalih Suarez, Vidal, Umtiti... Rakitić je već novi-stari član Seville.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

La vida siempre me da motivos para agradecer, lindo día para todos...????????????????????????????????????????

A post shared by Arturo Vidal (@kingarturo23oficial) on

L'Equipe je objavio zanimljivu priču, odnosno kako bi sastav Barcelone mogao izgledati bez Messija i Suareza u prvih 11. Tu je naravno Miralem Pjanić koji je prvo pojačanje Katalonaca ovog ljeta, ali i povratnik Coutinho koji je sezonu proveo na posudbi u Bayernu. Međutim Messija ne možemo tek tako otpisati, ali njihov sastav je više nego zanimljiv:

4

Sigurno je da će biti još pojačanja u Barceloni, a spominju se Eric Garcia, Lautaro Martinez, Georginio Wijnaldum, Memphis Depay, kao i još neki...

(Sport.ba)

Učitaj još novosti