30. 08. 2015 - 00:08
Naj transferi dana: Potpuno ludilo diljem Europe, kupuje se na...
907
Shares
Naj transferi dana: Potpuno ludilo diljem Europe, kupuje se na sve strane

MERCATO

Naj transferi dana: Potpuno ludilo diljem Europe, kupuje se na sve strane

Germanijak.hr
30. 08. 2015 - 00:08
0
Shares

Zahuktavaju se vijesti u zadnjim danima prijelaznog roka. Tako je Real Madrid ponovo pokrenuo ofenzivu za dovođenje Davida De Gee, a već je dogovoren i termin predstavljanja novinarima.

Danas se čekalo da Ivan Perišić i Kevin de Bruyne i službeno odu iz Wolfsburga. Oba igrača se nalaze na liječničkim pregledima, ali Inter i Manchester City još nisu službeno objavili transfere. Hrvatski reprezentativac je, pak, već pozdravio navijače Intera.

Završava i sapunica oko Aymena Abdennoura koji će za 25 milijuna prijeći iz Monaca u Valenciju. I on je danas obavljao liječničke preglede.

Bayern je razbio Bayer, ali je i dobio novog igrača. Iz Juventusa je stigao Kinsgley Coman, a dva europska velikana su sklopila zanimljiv ugovor koji uključuje dvije godine posudbe i plaćanje u raznim kombinacijama.

No, ni Juventus ne miruje. I dalje žele Juliana Draxlera iz Schalkea, a talijanski Tutosport javlja kako je napokon dogovorena odšteta koja bi trebala iznositi 32 milijuna eura. No, nije to jedini veznjak kojeg 'Stara dama' vrbuje. Blizu dolaska u Torino je i Mario Lemina kojeg Juventus želi dovesti iz Marseillea. Cijena je 1,5 milijun eura za posudbu te dodatnih 10,5 milijuna za otkup sljedeće godine.

Zanimljiv ugovor je sklopila i Barcelona s Villarealom u transferu Denisa Suareza. Katalonci su se zaštitili te mogu vratiti igrača ako on bude igrao dobro u 'Žuroj podmornici'.

Novog igrača je doveo i madridski Atletico. Oni su potpisali Matiasa Kranevittera iz River Platea, a za njega su platili 8 milijuna eura.

I Roma je aktivna u posljednjim danima prijelaznog roka. 'Vučica' je u svoje redove za 7 milijuna eura dovela Williama Vainqueura iz Dinama iz Moskve.

Thomas Tuchel je posegnuo za svojim bivšim igračem i u dortmundsku Borussiju doveo Park Joo-Hooa iz Mainza.

Sjajan bi posao mogao napraviti Slaven Bilić. West Ham je, pišu danski mediji, favorit za dovođenje 20-godišnjeg Pionea Sista koji je zaintrigrao mnoge europske velikane.

Jedna od zanimljivijih glasina je ona po kojoj bi Nicklas Bendtner Wolfsburg zamijenio Fenerbahčeom.

U redove turskog viceprvaka danas je došao Lazar Marković kojeg je Liverpool poslao na posudbu do kraja sezone.

Opet se pojavljuju i priče o prelasku Pata u Tottenham.

Svakog dana se potrudimo naći neku zanimljivu, a manje razvikanu priču iz prijelaznog roka. Današnji junak takve je Ryan Fredericks koji je nakon samo mjesec dana napustio klub u koji je transferiran.

A nakon što smo jučer pisali o transferu Rubena Sobrina u Manchester City, danas su nas 'Građani' iznenadili još jednim čudnim transferom i odvođenjem malo poznatog Floriana Lejeunea. No, oba igrača su proslijeđena na posudbu u Gironu.

Učitaj još novosti