29. 08. 2015 - 13:04
Zadnji napad Uniteda na Balea: Da li je na pomolu trampa...
907
Shares
Zadnji napad Uniteda na Balea: Da li je na pomolu trampa stoljeća?

Van Gaal poslaop ludu ponudu

Zadnji napad Uniteda na Balea: Da li je na pomolu trampa stoljeća?

29. 08. 2015 - 13:04
0
Shares

Fudbalski klub Manchester United navodno je spreman da madridskom Realu ponudi golmana Davida De Geu i 90 miliona eura za Velšanina Garetha Balea.

Za De Geu se od početka prelaznog roka zna da bi mogao da pređe u Real, posebno jer mu na kraju ove sezone ističe ugovor.

Menadžer ’Crvenih đavola’ Louis van Gaal zbog toga je španskog golmana poslao na tribine, istakavši da ne može da brani dok je preokupiran pričama o mogućem transferu.

S druge strane, Bale je više puta povezivan sa United, iako je istakao da je zadovoljan u Realu. 

Međutim, posljednjih dana, i to pred sam kraj prelaznog roka, došlo je do novih obrta, pošto je United svjestan da bi na kraju sezone mogao da ostane bez De Gee i da za to ne dobije nadoknadu. To je i razlog zašto je on uključen u ponudu za Bale, koji se po njoj procenjuje oko 130 miliona eura. 

Velšanin je u redove ’kraljevskog kluba’ stigao prije dvije godine za 100 miliona eura iz Tottenhama, što je najskuplji transfer u historiji fudbala. 

Ukoliko Real pristane na ponudu, a za sada nije izvesno da će se to desiti, Bale bi ponovo pomjerio granice, iako bi transfer delom bio plaćen De Geom.

Učitaj još novosti