19. 08. 2015 - 10:35
Trebao je biti jedan od najboljih europskih veznjaka, a postao...
907
Shares
Trebao je biti jedan od najboljih europskih veznjaka, a postao je najnesretniji nogometaš današnjice...

NOVE LOŠE VIJESTI ZA VUČICU

Trebao je biti jedan od najboljih europskih veznjaka, a postao je najnesretniji nogometaš današnjice...

19. 08. 2015 - 10:35
0
Shares

Kevin Strootman stigao je u Romu u ljeto 2013. godine. Iako se iz nizozemske lige i reprezentacije znalo da je riječ o kvalitetnom igraču, došao je nekako bez velike pompe. Zapravo je istu izazvala tek odluka kluba da mu dodijeli „šesticu“ legendarnog Aldaira, pa se tako Nizozemac ni kriv ni dužan našao na meti navijača, koji su smatrali da taj broj mora ostati umirovljen.

Ubrzo je Strootman pokazao da može izrastu u legendu baš poput Aldaira. Svojom bespoštednom borbom i maksimalnim pristupom u oba smjera „kupio“ je romaniste. Sjajan je bio u defenzivi, a pružao je bitan doprinos i prema naprijed, postigavši pet golova u svojoj prvoj rimskoj sezoni.

No u ožujku 2014. godine stigla je nesretna utakmica u Napulju. Strootmanu su „otišli“ ligamenti koljena i čekala ga je duga stanka. Odmah je poručio da se neće predati i da navijači mogu očekivati kako će se vratiti još jači.

U završnici prošle sezone "Super Kevin", kako su ga prozvali u Rimu, doista se vratio na terene. Ali i nažalost, obnovio ozljedu. Zbog toga je imao dvije uzastopne operacije koljena, a neki su išli toliko daleko i predviđali mu da je završio s ozbiljnim igranjem nogometa.

Ponovo je nizozemski veznjak pokazao mentalnu snagu, odradivši ljetos sjajne pripreme. Međutim, jučer je nakon liječničkog pregleda stigla informacija kako neće biti spreman za otvaranje Serie A. Štoviše, na travnjak će moći tek za dva mjeseca. A upitno je hoće li i tada biti onaj stari Strootman. Momak kojem su predviđali da će izrasti u jednog od najboljih veznjaka Europe, tako je postao vjerojatno najnesretniji nogometaš današnjice... 

Učitaj još novosti