17. 08. 2015 - 17:19
The Sun otkrio Evinog ljubavnika iz Chelseajeve svlačionice
907
Shares
The Sun otkrio Evinog ljubavnika iz Chelseajeve svlačionice

Branislav Ivanović u centru skandala

The Sun otkrio Evinog ljubavnika iz Chelseajeve svlačionice

17. 08. 2015 - 17:19
0
Shares

U Chelseaju nema mira. Nakon što je prošle sedmice Jose Mourinho potjerao lijepu doktoricu Evu Carneiro iz klupskog hotela i zabranio sjedenje na klupi uz igrače, sve se dodatno zakompliciralo teškim porazom od Manchester Cityja ali i 'trudom' ostrvskih novinara da razotkriju što se sve događa u Chelseajevoj svlačionici

Tako je britanski The Sun pronašao bivšeg Evinog dečka, izvjesnog Ruperta Pattersona-Warda, koji je izjavio. 

"Uništila mi je život. Izletjelo joj je da je spavala s jednim od nogometaša, tokom jedne od svađa. Samo je htjela da se osjećam loše. Voli biti u centru pažnje, popularnost među nogometašima. Ona je vrlo seksualna žena i malo ljudi to znaju. Bezobzirna je i dobiva sve što želi. Planirali smo obitelj, ali me sažvakala i ispljunula". 

Naravno, konkretnijih dokaza da je taj 'jedan' srpski nogometaš Branislav Ivanović, osim dviju snimki s you-tubea nema. Međutim, i po tim snimkama, koje mogu otkriti da postoji 'nešo' između njih dvoje, složili su priču.

Na prvoj snimci, nakon što je Chelsea 2013. godine osvojio Europsku ligu, njih su se dvoje grlili. Na drugoj snimci, iz prošle godine, Eva je Ivanovića pozavala na 'ledeni izazov' riječima.

"Branislave, prestani biti kukavica, želim vidjeti led na tvojoj glavi".

U svakom slučaju, sada je u cijelu priču uključen i srpski reprezentativac, koji će sigurno najviše rasprave imati sa suprugom Natašom, s kojom ima troje djece, sina Stefana i blizance Anu i Andreja.

Podsjetimo, Mourinho je fatalnu doktoricu potjerao iz tima zato što je u krivom trenutku utrčala u teren kako bi pružila pomoć Hazardu. 

Naravno, Portugalcu to nije odgovaralo jer njegovi su igrači lovili pogodak u dvoboju protiv Swansea kod kuće.

Učitaj još novosti