04. 08. 2015 - 13:25
Burno jutro u Barci: Pique ostao bez kapetanske trake, jedan...
907
Shares
Burno jutro u Barci: Pique ostao bez kapetanske trake, jedan na pregovorima, a drugi potvrdio dolazak

PROMETNO U KATALONIJI

Burno jutro u Barci: Pique ostao bez kapetanske trake, jedan na pregovorima, a drugi potvrdio dolazak

Germanijak.hr
04. 08. 2015 - 13:25
0
Shares

Luis Enrique ima pune ruke posla. Ovog je jutra španjolski stručnjak obznanio imena novih kapetana u predstojećoj sezoni, a bez svoje 'trake' ostao je Gerard Pique. Barcin stoper je u nekoliko navrata istaknuo kako se vidi u toj ulozi u bližoj budućnosti, ali će, dok god su tu Iniesta, Messi, Busquets i Mascherano, morati pričekati svoju priliku.

No, bilo je jutros i prometno u 'srcu' Katalonije. Brazilac Gerson odbio je ući u pregovore s Romom koja je za njegove usluge ponudila 15 milijuna eura te je istaknuo kako ga jedino interesira poziv predsjednika Josepa Marije Bartomeua. Transfer bi trebao biti potvrđen kroz nekoliko dana, a Sport navodi kako će 19-godišnjak treninrati, poput Turana i Vidala, do siječnja, nakon čega bi imao otvoren put prema minutama na Nou Campu.

Krilni napadača Adama Traore je pak preskočio današnji trening, nije se pojavio, te trenutno odrađuje posjetu Engleskoj, gdje je u pregovorima s nekoliko klubova. Posljednje informacije govore kako je Liverpool odustao od njegovog angažmana, a trenutno veliku utrku za dijamantom La Masije vode Stoke City i Aston Villa.

Učitaj još novosti