31. 07. 2015 - 12:06
Na ovih sedam igrača Mancini više ne računa
907
Shares
Na ovih sedam igrača Mancini više ne računa

Seria A

Na ovih sedam igrača Mancini više ne računa

31. 07. 2015 - 12:06
0
Shares

Sada je i definitivno, Roberto Mancini neće na meča sa Galatasarayem voditi sedmoricu fudbalera za koje nema mjesta u takmičarskoj ekipi.

Počinje borba za mjesto u timu, sedmorica su višak, neće ući u 25 koliko Inter ima pravo da registruje u narednoj sezoni.

Novo ime na spisku "nepoželjnih" je Danilo D'Ambrosio, za njega se očekivalo da bude u konkurenciji, ali je otpao. Takođe, mjesta nema za Yutoa Nagatoma koji je blizu Turske, Saphira Taidera, Marca Andreollija, Nemanju Vidića i Xherdana Shaqirija koji čeka transfer u Schalke.

Ovi fudbaleri blokiraju dolazak novih igrača, direktor Piero Ausilio traži rješenje jer je gazda Erick Thohir poručio da neće biti novih dolazaka dok se klub ne oslobodi pomenutih fudbalera.

Inter planira da dovede Felipea Mela baš iz Galatasaraya, ali i još jednog spoljnog igrača i napadača. Mnoga imena su u igri, recimo Domenico Criscito iz Zenita, ali Rusi traže 15 miliona, kao i Ivan Perišić koji svim silama želi u Inter, ali Wolfsburg i dalje traži ogroman novac.

 
Učitaj još novosti