31. 07. 2015 - 10:07
Voša uzdrmala Genovu - Zenga krivi sebe, Ferrero se izvinio...
907
Shares
Voša uzdrmala Genovu - Zenga krivi sebe, Ferrero se izvinio navijačima

Velika pobjeda Vojvodine

Voša uzdrmala Genovu - Zenga krivi sebe, Ferrero se izvinio navijačima

31. 07. 2015 - 10:07
0
Shares

Sampdorija je u prvom meču 3. runde kvalifikacija za Ligu Evrope doživjela debakl na svom terenu od Vojvodine rezulatom 4:0.

Kamere su kada se meč završio snimile trenera Sampe Waltera Zengu koji je konstantno ponavljao: "Ja sam kriv. Ne treba Einstein da budete da shvatite da morate da se izvinite nakon 0:4. Trener je tu da stane ispred svih".

Sampdorija je prošle sezone bila jedno od najvećih iznenađenje u Seriji A sa Sinišom Mihajlovićem, koga je Zenga naslijedio ovog ljeta. 

"Može biti pozivitno da izvučemo poruke. Želimo što prije novi meč da bi smo brzo zaboravili. Došao sam prvog jula, neki igrači nisu spremni, neki su otišli. Moramo nekoga kupiti", rekao je Zenga koji nije htio da izdvoji nekog igrača Vojvodine koji mu je privukao pažnju. 

Nekoliko minuta po završetku utakmice na zvaničnom sajtu Sampdorije osvanulo je i izvinjenje predsjednika Masdima Ferrera navijačima. 

"Mogu samo da kažem veliko hvala našim navijačima koji su kao i uvijek bili divni. Zaslužili smo da izgubimo i ja im se izvinjavam. Mnogo toga je bilo pogrešno večeras. Ovo nije moja Sampdorija, ovo nije snažan tim koji gradimo. Možda nam nije suđeno da prođemo. Ali, imamo još jedan meč, a u fudbalu se nikada ne zna. Siguran sam da je ovaj tim snažan“, rekao je predsjednik Genovljana. 

Revanš utakmica igra se za sedam dana u Novom Sadu.

Učitaj još novosti