29. 07. 2015 - 12:16
Sabatini prelomio - Salah i Džeko stižu u najskorije vrijeme
907
Shares
Sabatini prelomio - Salah i Džeko  stižu u najskorije vrijeme

Roma želi Scudetto

Sabatini prelomio - Salah i Džeko stižu u najskorije vrijeme

29. 07. 2015 - 12:16
0
Shares

Rukovodstvo Rome gotovo naprasno donijelo je odluku da je došlo vrijeme za veliki remont u ekipi, zbog čega se u jednom momentu veliki broj prvotimaca našao na izlaznim vratima Olimpica, bez adekvatnih zamjena. 

Međutim, dolaskom golmana Wojciecha Szczęsnyog Vučica je pokrenula lavinu, koja bi trebalo da rezultira sklapanjem ekipe do 14. avgusta. 

Prvo naredno veliko pojačanje u Rimu trebalo bi da bude Mohamed Salah, koji bi na aerodrom Fiumicino trebalo da sleti danas oko 16.30, a ubrzo nakon toga trebalo bi da se stavi na raspolaganje Rudiju Garciji i ostatku tima. 

U međuvremenu sportski direktor Walter Sabatini sprema se na veliki put – od Atine do Londona. Sabatini bi u Pireju trebalo da „pokupi“ lijevog beka, a u pitanju je fudbaler Olympijakosa Arthur Masuaku. Nakon neuspjelih pokušaja da se dovedu Levin Kurzawa, Lucasa Dignea i Bernarda Mendyja, izbor je pao na nekadašnjeg mladog reprezentativca Francuske, koji je pružio sasvim solidne partije za grčkog šampiona. 

Potom slijedi odlazak u London, na novu rundu pregovora sa Manchester Cityjem oko angažmana Edina Džeke, a kako rimski Corriere dello sport tvrdi, posao bi trebalo da bude zaključen u najskorijem roku. 

Ako uspije da zadrži i Alesija Romagnolija, Roma bi ponovo mogla da ima konkurentan i jak tim, ali Juventus je zasad ipak pobjednik prelaznog roka u Italiji.

Učitaj još novosti