27. 07. 2015 - 23:09
MERCATO - rezime dana: Jedan stigao na Old Trafford, drugi...
907
Shares
MERCATO - rezime dana: Jedan stigao na Old Trafford, drugi spremio kofere, treći sanja Barcelonu!

UZBUDLJIVO

MERCATO - rezime dana: Jedan stigao na Old Trafford, drugi spremio kofere, treći sanja Barcelonu!

Germanijak.hr
27. 07. 2015 - 23:09
0
Shares

Ne pamtimo aktivnijeg čovjeka na nekom od prijašnjih prijelaznih rokova od Louisa Van Gaala. Nizozemac je danas riješio dovođenje argentinskog vratara Sergija Romera, a bivši vratar Monaca stigao je sasvim besplatno na Old Trafford.

Paralelno je uprava 'Crvenih vragova' radila na operaciji Pedro. Krilni napadač Barcelone će za iznos od 30-ak milijuna eura vrlo brzo prijeći na Otok, a sve bi trebalo biti rješeno nakon odlaska Angela Di Marije u PSG.

Zvuči nevjerojatno, ali već smo nebrojeno puta vidjeli čudne scenarije u nogometu. Prema navodima iz Engleske, Marcos Rojo bi nakon samo godinu dana želio napusiti Manchester United, a povezuje ga se s Barcelonom!

Mnogo je informacija danas stizalo iz Premiershipa. U prvim planovima bio je Evertonov branič John Stones, a ogroman interes za njegovim dovođenjem pokazuje Jose Mourinho.

Stoke je pak doveo bivšeg igrača Barcelone Ibrahima Afellayja koji se na Brittaniji priključuje Kataloncima Marcu Muniesi i Bojanu Krkiću.

Nije mirovao ni Liverpool. Brendan Rodgers želi na Anfieldu briljantnog 19-godišnjaka Kingsleyja Comana. Devetnaestogodišnji veznjak je, osim Liverpoola, na radaru brojnih drugih europskih klubova, a najveći su interes pokazali još Bayern i Arsenal. Čini se kako je pred Juventusom nova serija pregovora...

Ciro Immobile napustio je dortmundsku Borussiju, a uprava momčadi s Westfalena odmah se bacila na posao. Zamjenu su pronašli na White Hart Laneu, a oko ovog posla ne bi smjelo biti previše poteškoća, s obzirom na to da je Tottenham već ranije istaknuo kako igrač može napustiti klub.

Dok drugi planiraju prodaju svojih špica, Napoli se vlastite drži i ne pušta! Prema navodima iz Italije, ponudili su Gonzalu Higuainu novi poboljšani ugovor koji bi trebao znatno ohladiti interes drugih klubova.

Učitaj još novosti