20. 07. 2015 - 10:35
Sanchez i Özil, pripremite asiste! Wenger pripremio 'karticu'...
907
Shares
Sanchez i Özil, pripremite asiste! Wenger pripremio 'karticu' i bira između robusnog dvojca

STIŽE NAPADAČ

Sanchez i Özil, pripremite asiste! Wenger pripremio 'karticu' i bira između robusnog dvojca

Germanijak.hr
20. 07. 2015 - 10:35
0
Shares

Nedavna izjava Oliviera Girouda kako je „novi napadač na Emiratesu poželjan“, ide u korist priče oko novog imena kojeg bi trener Arsenala Arsene Wenger želio u svojoj momčadi.

"Najvažnija stvar za mene je – napredak momčadi. U svakoj utakmici dajem svoj maksimum. Ako nam se priključi novi napadač to će biti odlično za nas jer je konkurencija uvijek dobrodošla", poručio je francuski napadač.

Prema navodima britanskih medija, Wenger ima dva imena koja odskaču na listi potencijalnih pojačanja u napadu. Napadač Manchester Cityja Edin Džeko u razmatranjima je, ali će Arenal imati veliku konkurenciju u Romi, budući da je 'Vučica' pojačala napore za nejgovim dovođenjem.

Ime Karima Benzeme dovodi se u kontekst 'Topnika' unazad par mjeseci, ali sigurno je kako bi Wengerova ponuda morala 'izuti iz cipela' Florentina Pereza. Nije još kristalno jasna situacija s francuskim napadačem u Realu, jer Benitez razmatra formaciju u kojoj bi Cristiano Ronaldo držao sam vrh napada, čime bi se Benzema preselio na klupu. Sigurno je francuski napadač ne bi simpatizirao takvu odluku, a u tom slučaju ne bi čudio ovaj spektakularni transfer. U ovom se slučaju navodi 'paprena' cijena od 57 milijuna eura.

 

Učitaj još novosti